Ποιοί Είμαστε

Το ξεκίνημά μας…

Η επαφή μας με το μέλι άρχισε το 1986, παράλληλα με τις υπόλοιπες αγροτικές μας δραστηριότητες.

Γόνοι αγροτικών οικογενειών από μικροί ήρθαμε σε επαφή με τη φύση και μάθαμε να τη σεβόμαστε.

Κίνητρο της ενασχόλησής μας με το μέλι, υπήρξε η αγάπη προς αυτό και η επιθυμία ύπαρξης αγνών προϊόντων για εμάς και τα παιδιά μας.

Όσο γνωρίζαμε τον μαγικό κόσμο των μελισσών, τόσο περισσότερο γοητευόμασταν. Στην αρχή η παραγωγή μας ήταν μικρή και κάλυπτε, κυρίως, τις οικογενειακές ανάγκες.

Η απήχηση όμως των προϊόντων μας και οι παροτρύνσεις των φίλων, μας οδήγησαν στη συστηματικότερη ενασχόληση με την παραγωγή μελιού.

Από το 2005, η παραγωγή μας είναι ικανή να καλύψει ευρύτερες ανάγκες.

Η παραγωγή μας εξακολουθεί να γίνεται με φυσικούς τρόπους και γι’ αυτό κάποιες φορές είναι περιορισμένη. Σεβόμαστε πάντα τη μέλισσα και τον άνθρωπο, στοχεύοντας στη βέλτιστη ποιότητα των προϊόντων μας και όχι στην ποσότητα αυτών.

Τα μελίσσια μας μεταφέρονται ανάλογα με την ανθοφορία της κάθε εποχής, με στόχο την εξασφάλιση των ιδανικών συνθηκών για τις μέλισσές μας και της καλύτερης ποιότητας για τα προϊόντα μας.

Ενδεικτικά, θα βρείτε σε εμάς: Μέλι Θυμαρίσιο, Ανθόμελο, Μελί Πεύκου, Μέλι Ελάτου, Μέλι Ελατοβανίλια, Μέλι Ρείκι, Μέλι Πορτοκαλιά, Μέλι Ανθέων-Κουμαριάς, Μέλι Ελάτου-Ανθέων, Βασιλικό Πολτό, Γύρη, Βάμμα πρόπολης, Κεραλοιφές, Κερί και Πετιμέζι μελιού.

Άλλα αγροτικά προϊόντα που μπορείτε να βρείτε σε μας είναι: Καρύδια, Αμύγδαλα, Φασόλια Φενεού (βανίλιες), Γίγαντες, Φάβα Φενεού, Φακές και Ρεβίθια.